19:54
Сходові майданчики

 

Залізобетонні сходові майданчики від ТМ Ukfreewell використовуються при будівлі багатоповерхівок, приватних будинків, таунхаусів. Їх просто монтувати, а широкий асортимент задовольнить будь-якого замовника Вам нужно надежная полимерная арматура для ваших бетонных работ? Тогда мы желаем продать для вас самую достойную Стеклопластиковая арматура Бердянск превосходством коей вы окажетесь очень удовлетворены и при этом секономите большие финансы на доставке.. Розповімо про деякі особливості цих конструкцій.

Різноманіття сходових майданчиків

Все, що має відношення до житлового будівництва, повинно відповідати певним критеріям. Це стосується і сходових майданчиків. Для їх виготовлення використовується бетон не нижче класу В15 – такий може витримувати значне навантаження впродовж десятиліть.

Така міцність – необхідна умова і з точки зору безпеки, і з точки зору державних стандартів у будівництві. Будь-які компроміси в цих питаннях недоречні. 

Сходові майданчики можуть бути:

  • поверхові (розташовуються на одному рівні з підлогою поверху);

  • міжповерхові (розташовуються по висоті між поверхами).

Майданчики ТМ «Укфривел» мають як ліве, так і праве орієнтування Вам требуется лучшая металлопластиковая арматура для технических цементных покрытий? В этом случае мы хотим дать для вас самую лучшую композитная арматура купить Кривой Рог превосходством коей вы окажетесь очень довольны а также секономите большие деньги на доставке.. Тож, їх можна використовувати і при плануванні сходів, які йдуть за годинниковою стрілкою, і проти. Така універсальність – вагома перевага залізобетонних конструкцій від цього виробника.

Сходові майданчики повинні відповідати сходовим маршам. Щоб полегшити їх вибір, слід зважати на маркування:

  • 1ЛП і 2ЛП – придатні для маршів із маркуванням ЛМ. 1ЛП мають пласку поверхню, 2ЛП – ребристу;

  • ЛПП підходять до ЛМП маршів за рахунок ребристої структури;

  • майданчики ЛПФ – найкращий варіант для сходових маршів з аналогічним маркуванням.

Монтувати сходові майданчики із залізобетону можна як у панельних, так і у цегляних, або піноблокових будинках. Також їх використовують для зовнішніх сходів. Бетон, з якого відлито майданчики ТМ Ukfreewell, витримує несприятливі погодні умови протягом десятиліть, морози до -40 0С, наявність поблизу опалювальних пристроїв тощо.

Сходові майданчики можна вкривати керамічною плиткою для підлоги, фарбувати тощо Вам требуется качественная полимерная арматура для больших бетонных опалубок? Тогда мы готовы предоставить вам самую качественную композитная арматура купить Ивано-Франковск качеством которой вы будете весьма удовлетворены и при этом секономите достойные деньги на доставке.. Також у приватних будинках можна побачити такі рішення, як їх покриття ламінатом та лінолеумом. 

Загалом, на ukfreewell.com.ua/ua/gbi/lestnichnyie-ploschadki.html знайдуться якісні залізобетонні вироби, що відповідають усім сучасним нормам будівництва та державним эталонам.

Як доставляються сходові майданчики із залізобетону?

Зазвичай сходові майданчики замовляють разом із сходовими маршами, під габарити та модифікацію яких вони й підбираються. 

Питання доставки до замовника таких специфічних виробів, як залізобетонні сходові майданчики, є досить актуальним. Залежно від обсягів та ваги для транспортування використовують:

  • автомобілі з верхнім завантаженням;

  • балковози, панелевози, іншу спецтехніку для габаритних вантажів;

  • автомобілі з краном-маніпулятором на 5, 10 або 20 тонн.

Слід зауважити, що на деяку спецтехніку потрібно мати відповідні дозволи. 

При замовленні великої партії (наприклад, для будівництва декількох багатоповерхових будинків), если її вага перевищує 50 тонн, може бути доцільним перевезення сходових майданчиків залізницею. Проте в цьому випадку також слід подбати про транспортування сходових майданчиків безпосередньо до місця будівництва, що знов повертає замовника до питання наявності відповідних вантажівок.

На всі залізобетонні вироби, у тому числі ті, що виготовляються під ТМ «Укфривел», поширюється гарантія відповідно до національного законодавства про торгівлю та захист прав споживачів.


Джерело: ukfreewell.com.ua
Інформація опублікована на правах реклами 

 

Просмотров: 245 | Добавил: shondaahlf2rv1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar